diumenge, 28 d’abril del 2013

15ª Fira de l'Artesania i la Locomoció de Fornells de la Selva


Muntatge dels escuradents amb premi

Un any més Fornellsx3 ha participat activament en la fira de l'Artesania i la Locomoció del nostre poble. Enguany, hem realitzat una recollida ulleres graduades per enviar a la població de Torola. Aquest estiu, els voluntaris les hi portaran. N'hem recollit moltes i encara n'estan arribant. 
Una altra activitat que s'ha realitzat des de Fornellsx3, ha estat continuar amb el programa de beques. L'activitat proposada a la parada de Fornellsx3 era un muntatge fet amb una fotografia d'una casa de Torola amb un camp ple d'escuradents pintats de colors i tot ple d'animalons, que representava el terreny de la futura granja. La gent podia comprar un escuradents i guanyar un premi: des de postals fetes per nens de Torola, artesania de Torola, menús de migdia, botifarres, embotits, un pernil, un lot de productes del comerç just,... Els diners recollits aniran destinats a pagar l'últim curs i el projecte de final de carrera de la Denis Evelin, una estudiant de Torola de la llicenciatura de "computación". 
Un any més volem agrair a tota la gent que ens ha donat suport i ha col·laborat amb nosaltres per fer realitat aquests projectes. Moltes gràcies a tots!

Parada de Fornellsx3 a la fira


Els premis dels escuradents


Premi: el pernil!!!!!

La fira s'ha acabat i tots n'estem satisfets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada