dimarts, 23 de setembre del 2014

INICI DE CURS AMB BONES NOTÍCIES

Fornellsx3 reinicia la seves activitats amb les butxaques plenes d’il·lusions.
Aquest 2014 està essent molt productiu, amb activitats i iniciatives que de mica en mica van donant forma a projectes com el de la Granja de pollastres de Torola. Actualment ens trobem en la fase de culminació de la granja que, segons els estudis de viabilitat i mercat que s’han dut  a terme, pot reportar gran beneficis per al nostre poble agermanat.


Aquest estiu, un cop més, 4 voluntaris del CCU Girona s’han desplaçat a Torola per fer-hi una estada. Van estar treballant en un projecte d' emprenedoria amb dones, xerrades sobre violència de gènere fomentant la seva independència social, laboral i econòmica. Segons la Susana, una de les voluntàries, “va ser una experiència única i enriquidora amb una completa immersió en la història i la cultura salvadorenca. Una experiència dura però a la vegada reconfortant, plena de moments especials que mai s’obliden”.

Finalment volem compartir amb tots els fornellecs una gran notícia: La Carme i la Teresa tornaran a terres salvadorenques el pròxim mes de novembre, amb l’objectiu de donar l’empenta definitiva al projecte de la granja. Esperem que a principis de l’any vinent us puguem donar la bona notícia que la granja de pollastres de Torola ja és una realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada